Import pod Indywidualne Zamówienia

Zależy Państwu na specjalnym produkcie, etykiecie wina, która Wam się spodobała, producencie włoskim z ulubionego regionu? Bez problemu możemy sprowadzić Państwu "produkt Waszych marzeń".

musujące wina

Musujące

To wina o znacznym nasyceniu dwutlenkiem węgla wytwarzanym w procesie fermentacji w butelce bądź zbiorniku lub też sztucznie dodawanym.

wina białe

Białe

Produkowane są w wyniku fermentacji alkoholowej bezbarwnego miąższu winogron o jasnej lub ciemnej skórce w taki sposób, aby otrzymać żółtą barwę i klarowność końcowego produktu.

wina różowe

Różowe

Na początku procesu zgniata się winogrona w celu dostępu moszczu do skórek, ale na bardzo krótko. Fermentujący moszcz odcedza się i odciska i dalej fermentuje już jak białe wino.

wina czerwone

Czerwone

Do ich produkcji zgniata się winogrona, aby umożliwić dostęp moszczu do skórek, które są źródłem czerwonego koloru w winie.

deserowe

Deserowe

Wina mocne, słodkie, które można w naturalny sposób uzyskać używając do ich produkcji winogron bardzo bogatych w cukry oraz korzystnych warunków klimatycznych.

Wino w kegach

Wino w kegach

Idealne jako wino lane bezpośrednio z beczki, które są jednorazowego użytku.

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies. Szczegóły w naszej Polityce prywatności.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.